Layout og Hjemmeside
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Layout og Hjemmeside

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Opprette oppsett og startside

Nå kan du lage dine egne destinasjonssider for å tilpasse Yabie-kassen til hverdagen din. Gjør følgende for å opprette ditt første oppsett:

1. Trykk på (Min butikk)
  2. Trykk på Oppsett/hjemmesider
  3. Trykk i boksen Opprett nytt oppsett
  4. Gi oppsettet et navn, f.eks. Lunsjservering
  5. Trykk på Opprett
  6. Nå kan du velge å redigere det opprettede oppsettet ved å trykke på Rediger og legge til hjemmesider og funksjonsknapper

Nå kan du opprette din egendefinerte hjemmeside og legge til elementer eller artikkelgrupper ved å trykke på en boks i rutenettet og velge hva du vil plassere på det stedet. Hvis du vil bytte plass, trykker du bare på artikkelen eller artikkelgruppen, drar og slipper.

Nederst på skjermen har du også muligheten til å legge til snarveier til funksjonene du bruker mest. Trykk på en av boksene i rutenettet, og velg deretter hvilken funksjon du vil legge til.

Du kan opprette flere oppsett, for eksempel hvis du har flere utsjekkinger og trenger forskjellige oppsett på disse, eller hvis du vil jobbe med ett oppsett om dagen og et annet om kvelden.

Rediger-knapper på startsiden

1. Trykk på (Min butikk)
  2. Trykk på Oppsett/hjemmesider
  3. Trykk på Rediger på oppsettet du vil endre
  4. Trykk på editpenelementet du vil endre/slette
  5. Når du er ferdig med å redigere siden, trykker du Lagre

Funksjonsknapper

Legge til en funksjonsknapp

• Trykk på (Min butikk)
  • Trykk på Oppsett/hjemmesider
  • Trykk på Rediger på oppsettet du vil endre
  • Trykk i nedre venstre hjørne
  • Trykk funksjonstasten du vil legge til
  • Trykk på Ferdig når du er ferdig
  • Trykk deretter på Lagre når du er ferdig med å redigere hjemmesiden

Funksjonsknapper - kort beskrivelse

• Bongutskrift - For rask tilgang til skriverinnstillingene for å slå på / av bong-utskrift under drift. F.eks. slå av bonger i lunsjen
  • Ta Med - Sett hele bestillingen som Take away, hvis du jobber med bonger, så er bongutskriften også merket med den slik at kjøkkenet vet at maten skal medbringes
  • Rabatt - Kunne gi rabatt i % eller SEK på hele kjøpet
  • Kunde - Legg til en kunde i bestillingen din, hovedsakelig brukt sammen med betalingsmåten Fortnox-bestilling
  • Lägg till kassör - aktiveres automatisk avhengig av hvilken kassererinnstilling du har.
  • Personalreskontro - Hvis du vil jobbe med fondets innebygde personalreskontro, kan du få tilgang til den her
  • Växelkassa - Hvis du har aktivert kontantbetalingsmåten, må du legge til endring. Du vil automatisk få denne boksen ved første kjøp hvis du ikke har registrert den manuelt. Du kan også redusere/øke endringen ved å gå hit.
  • Öppen Retur - Start en retur på en vare/vare uten å hente eksisterende kvittering. Funksjonen kan aktiveres/deaktiveres og låses til hvilke betalingsmetoder den fungerer med osv.
  • Statistik - Produser ryddig og enkel statistikk direkte i kassen
  • Dricks - Aktiver/deaktiver muligheten til å registrere tips. Tips på kortterminalene som er kasserertilkoblet og støtter tipping i kassaapparatet må også settes opp for tipshåndtering.
  • PLU - Hvis du arbeider med PLU/SKU-koder på delene, bruker du denne knappen
  • Bestill kommentar - Legg til en kommentar på bestillingen, vil denne kommentaren vises på kvitteringen og eventuelle bong for kjøkkenet (kjøkken slicer / bong skriver)
  • Välj artiklar för betalning - Velg varene kunden ønsker å betale for, brukt hvis kunden/kundene skal dele regningen