Bong og valgfrie grupper (Backstage)
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Bong og valgfrie grupper (Backstage)

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

første Innstillinger

Logg inn på Backstage for å konfigurere Bong/Optional

Gå til Kjøpmann ➤ App for å aktivere funksjonene du ønsker.
Funksjonene du kan aktivere, er:

• Hold bestillinger
  • Bong-utskrifter (MERK, du må også opprette en eller flere skriverstasjoner under innstillingene for butikken din)
  • Bong-referansetype (Automatisk nummerserie 1-99 eller fritekst)
  • Bongkö
  • Merk bestillinger eller varer som skal tas bort
  • Vis delenummeret på bongen (Bruk SKU/PLU-feltet for deler for å f.eks. angi elementets menynummer)
  • Vis pris og eventuelle rabatter for varer på bongen
  • Vis fritekstnotater og gratis tilpasninger på kundekvitteringer

2. Opprett alternativgrupper

1. Trykk på Ekstra i menyen til venstre
  2. Trykk Opprett alternativgruppe, og gi gruppen et navn.
  3. Angi innstillingene du vil bruke på alternativgruppen.
  4. Legg til alternativene du vil bruke, i gruppen. Hvis et alternativ skal koste ekstra, angir du en pris, ellers skriver du inn 0 (null).
  5. Hvis du angir en vare som forhåndsvalgt, vil dette alternativet (e) bli forhåndsmerket når du får boksen med alternativer når den selges i kassen. I dette eksemplet må kjøkkenet vite hvilken saus de skal lage mat med, og eieren vet at 90% velger Béarnaisesaus, så han setter den som standard for å gjøre det enklere / raskere håndtering under salg.

3. Koble produkter til én eller flere alternativgrupper

1. Klikk på "BRUK DENNE GRUPPEN PÅ..." , og velg produktene som gruppen skal brukes på.
  2. Klikk på "APPLY OPTION GROUP" for å lagre.

§ 4. Fjern produkter fra en alternativgruppe

1. Klikk på "VIS TILKNYTTEDE PRODUKTER" for å se hvilke produkter en gruppe er brukt på og for å kunne fjerne produkter fra gruppen.
  2. Velg produktene som skal fjernes fra alternativgruppen og trykk på "FJERN VALGTE PRODUKTER".

5. Opprett skriverstasjoner (Bong-stasjoner)

1. Klikk pennikonet i butikken der du vil legge til skriverstasjoner (bong printers), i Stores, og klikk deretter Printer Stations.
  2. Opprett skriverstasjonene du ønsker, og velg hvilke produktgrupper/undergrupper du vil målrette mot hvilken stasjon

Om skriverstasjoner
    Det er i kassen du kobler en kvitteringsskriver til den respektive skriverstasjonen. Du kan koble en og samme skriver til flere stasjoner for å få separate billetter. Hvis du for eksempel vil dele forrett, hovedrett og dessert på forskjellige bonger, men bare har en skriver på kjøkkenet.

6. Koble til bongskrivere i kassen

For at endringene skal gjøres i kassen, må du logge ut og logge inn igjen.

1. Gå til Min butikk ➤ Skrivere og aktiver "Skriv ut bonger". Der vil du nå se skriverstasjonene som om du opprettet i Backstage.
  2. Klikk på "Ingen skriver valgt" på hver skriverstasjon og velg hvilken skriver du vil koble til den. Når du har koblet til en skriver, kan du skrive ut en prøvekvittering for å være sikker på hvilken skriver du har koblet til.

7. Opprett en ordre med opsjoner og kjøp den

1. Velg ett av produktene du har opprettet alternativer for, og som du vil kjøpe.
  2. Fyll ut de nødvendige alternativene. I Backstage kan du angi om et alternativ skal forhåndsvelges eller om det skal være krav til hvor mange alternativer som må gjøres, som i eksemplet nedenfor.
  3. Alternativene havner under artikkelen og er litt høyrejustert. Klikk på elementet for å endre alternativene etterpå.
  4. Hvis du velger å sette bestillingen på vent eller foreta en betaling, vil en bong nå bli sendt til de angitte skriverstasjonene.

Minusbong

Hvis du har satt feil mat på bordet og trenger å rette det, vil du få en bong inn på kjøkkenet med den informasjonen.