Installasjonsveiledning mPop
  • 12 Sep 2024
  • Mørk
  • Pdf

Installasjonsveiledning mPop

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Steg 1 (Pakk ut iPad og konfigurer den )

Ta iPaden ut av emballasjen og start den.
Trenger du hjelp med å sette opp din iPad, følg Apples egen guide

Steg 2 (Koble iPad til WiFi)

1. Åpne Innstillinger, trykk på Wi-Fi.
  2. Trykk på ditt nettverk i listen og skriv inn passordet.

Hvishttps://super.so/icon/dark/wifi.svgvises øverst på skjermen, er iPad tilkoblet et Wi-Fi-nettverk. (Du kan bekrefte dette ved å åpne en nettside i Safari.)

Steg 3 (Start kvitteringsskriveren)

Ta kassalåsen ut og koble den til en strømuttak. Du kan dra strømkabelen på to forskjellige måter under låsen, avhengig av hvilken retning du ønsker, se bilde.

Steg 4 (Koble kassalåsen til iPad)

Koble den medfølgende USB-kabelen til kassalåsen i porten merket iPad og den andre enden av kabelen til iPaden. iPad får strøm/lades av kvitteringsskriveren.

Steg 5 (Start kassalåsen)

Start kassalåsen ved å trykke på strømknappen. Det er LED-indikatorer på toppen av låsen som lyser når låsen er i gang.

Steg 6 (Start Yabie Express)

1. Start Yabie Express på din iPad.
  2. Logg inn
  3. Skriv inn e-posten din og trykk på Logg inn
  4. Skriv inn din 6-sifrede PIN-kode og trykk på Bekreft PIN-kode

Steg 7 (Appen startes)

Hvis din produktkatalog, prisliste og butikkinnstillinger er oppdatert, betyr det at alt er oppdatert på enheten din, og du er klar til å begynne å ta betalt.

Klikk på Ok, sett i gang for å logge inn på kassen din og begynne å selge.

Steg 8 (Koble kortterminal)

Vi har kun guider for de terminalene vi selv selger. Se våre guider for våre terminalmodeller her.