Yabie Pay
  • 11 Mar 2024
  • Mørk
  • Pdf

Yabie Pay

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Koble V400 / P400 til kassen

For å kunne betale med Yabie Pay må betalingsmåten Yabie Pay legges til, dette gjøres påBackstage. Du kobler terminalens s/n til kassaapparatets lisens. Kasseapparatet og terminalen trenger ikke være på samme nettverk for å fungere, så lenge begge har tilgang til Internett.

Hvis betalingsmåten er lagt til i Backstage og både kassen og terminalen er online, prøv å starte Yabie Express på nytt. Lukk appen og åpne den igjen.

Koble V400/P400 til Internett

Koble terminalen til Internett ved å utføre følgende trinn

1. Trykk 9 +
  2. Trykk 2 (Nettverk)
  3. Tast inn koden 5028
  4. Velg (Wi-Fi)
  5. Trykkfor å legge til nettverket ditt
  6. Trykk på nettverket ditt i listen
  7. Skriv inn Wi-Fi-passordet
  8. Tryck

Start V400/P400 på nytt

Start terminalen på nytt ved å gjøre følgende trinnTryck 9 +

1. Trykk (Strøm)
  2. Tast inn koden 5028
  3. Trykk
  4. Trykk 1 (Restart)
  5. Trykk eller trykk Ja i displayet

Lastparametere V400/P400

For å laste ned parametere, gjør følgende trinn

1. Trykk 9 +
  2. Trykk 4 (Konfig)
  3. Tast inn koden 5028
  4. Trykk Oppdaterdisplayet

Oppdater programvaren i V400/P400

Gjør følgende for å laste ned den nyeste programvaren

1. Trykk 9 +
  2. Trykk 3 (Programvare)
  3. Tast in koden 5028
  4. Trykk Nedlasting i displayet

Tips

Aktiver tips

Tips kan ikke slås av/på direkte på terminalen. Ønsker du tips aktivert eller deaktivert, kontakt support, via kundeservice@yabie.com chat med oss (trykk på Chat-ikonet nederst i høyre hjørne) eller ring oss på 023507989

Diagnostikk

Det er noen forskjellige ting å sjekke under diagnostikk, hvis supportsamtale, vil supportingeniører veilede deg om hva du skal teste. Uansett kan det antas at alle tester (PSP-tilkobling, Terminal-API och Endepunkter)
må lykkes for at alt skal fungere.
For å gå inn i Diagnostikk, gjør følgende

• Trykk 9 +
  • Trykk 5 (Diagnostikker)
  • Velg ett eller alle av følgende:
    • 1 til PSP-tilkobling
    • 2 til Terminal-API
    • 3 til Endepunkter