Installasjonsveiledning Yabie Express
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Installasjonsveiledning Yabie Express

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Trinn 1 (Unbox iPad)

Fjern iPad fra emballasjen og slå den på.

Trinn 2 (Koble iPad til WiFi)

1. Åpne Innstillinger, trykk på Wi-Fi.
  2. Trykk på nettverket ditt i listen, og skriv inn passordet.

Hvishttps://super.so/icon/dark/wifi.svgdu ser øverst på skjermen, er iPad-en koblet til et Wi-Fi-nettverk. (Du kan bekrefte dette ved å åpne en nettside i Safari)

Trinn 3 (Start kvitteringsskriveren)

Ta opp kvitteringsskriveren og koble den til et strømuttak.

Trinn 4 (Koble skriveren til iPad)

Koble den medfølgende USB-/lynkabelen til kvitteringsskriveren til porten merket iPad og den andre delen av kabelen til iPad-en. iPad får strøm/lades av kvitteringsskriveren.

star

Trinn 5 (Koble til kassaskuff)

Koble kassaskuffen til kvitteringsskriveren i porten merket Kassaskuff.

MCP30_SetDKCable

Trinn 6 (Start kvitteringsskriveren)

For å starte kvitteringsskriveren, trykk på a

Trinn 7 (Start Yabie Express)

1. Start Yabie Express på iPad
  2. Logge på
  3. Skriv inn e-posten din og trykk Logga inn
  4. Skriv inn det 6-sifrede passordet ditt, og trykk på Bekreft PIN-kode

Trinn 8 (Appen er startet)

Hvis produktkatalogen, prislisten og butikkoppsettet er installert, betyr det at alt er oppdatert på enheten din, og at du er klar til å begynne å ta imot betalinger.

Klikk på OK, kom i gang med å logge på kassen og begynn å selge.

Trinn 9 (Koble til kortterminal)

Koble til kortterminalen, koble til alle kabler før du kobler den til stikkontakten.

Når terminalen starter opp, vises terminalens IP-adresse på displayet, noter dette, den vil bli brukt senere.

1. Trykk på (Min butikk)
  2. Trykk på Betalingsterminaler
  3. Trykk på Legg til terminaler
  4. Fyll ut IP-adressen til terminalen
  5. Trykk på Legg til terminal