Yabie Pay
  • 12 Mar 2024
  • Mörk
  • Pdf

Yabie Pay

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Ansluta V400 / P400 till kassan

För att kunna ta betalt med Yabie Pay måste betalsättet Yabie Pay vara tillagt, detta görs på Backstage. Du kopplar terminalens s/n mot kassans licens. Kassan och terminalen behöver inte vara på samma nätverk för att fungera, bara båda har access till Internet.

Om betalsättet är tillagt i Backstage och både kassan och terminalen är online, testa att starta om Yabie Express. Stäng appen och öppna den igen.

Ansluta V400/P400 till Internet

Anslut terminalen till Internet genom att göra följande steg

1. Tryck 9 +
  2. Tryck 2 (Nätverk)
  3. Ange koden 5028
  4. Välj (Wi-fi)
  5. Tryckför att lägga till ditt nätverk
  6. Tryck på ditt nätverk i listan
  7. Ange Wi-fi lösenordet
  8. Tryck

Starta om V400/P400

Starta om terminalen genom att göra följande steg

1. Tryck 9 +
  2. Tryck (Ström)
  3. Ange koden 5028
  4. Tryck
  5. Tryck 1 (Starta om)
  6. Tryck eller tryck på Ja i displayen

Ladda parametrar V400/P40

För att ladda ner parametrar gör följande steg

1. Tryck 9 +
  2. Tryck 4 (Konfig)
  3. Ange koden 5028
  4. Tryck på Uppdatera i displayen

Uppdatera mjukvaran i V400/P40

För att ladda ner senaste mjukvaran gör följande steg

1. Tryck 9 +
  2. Tryck 3 (Programvara)
  3. Ange koden 5028
  4. Tryck på Ladda ner i displayen

Dricks

Aktivera Dricks
Dricks går inte att sätta på / stänga av direkt på terminalen.
Vill du ha Dricks aktiverat eller avstängt kontakta support, via support@yabie.com chatta med oss (tryck på Chat-ikonen i nedre högra hörnet) eller ring oss på 010 - 551 73 33

Diagnostik

Det finns lite olika saker att kolla vid diagnostik, vid ev. supportsamtal kommer supporttekniker att guida dig kring vad som ska testas. Oavsett så kan man utgå från att alla testar (PSP-anslutning, Terminal-API och Slutpunkter) ska lyckas för att allt ska fungera.
För att komma in i Diagnostik gör följande

• Tryck 9 +
  • Tryck 5 (Diagnostik)
  • Välj något av följande eller alla:
    • 1 för PSP-anslutning
    • 2 för Terminal-API
    • 3 för Slutpunkter

Bild på V400

Bild på P400