Statistik på tillvalsartiklar
  • 25 Oct 2023
  • Mörk
    Ljus
  • Pdf

Statistik på tillvalsartiklar

  • Mörk
    Ljus
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Vårt statistikverktyg är en väldigt uppskattad funktion som nu fått en ny efterlängtad funktion. Det är nu möjligt att ta statistik på dina tillvalsartiklar. 

För att ta del av den nya funktionen, tryck påmy store(Min butik) och sedan på Rapporter & Statistik, sedan behöver du bara klicka på Detaljrapport i det övre högra hörnet och välja Tillval för att få tillgång till vår nya tillvalsstatistik.

Oavsett om du är en ny eller en befintlig kund, så ser vi fram emot att du ska använda vår nya statistikfunktion för tillvalsartiklar.
Om du vill komma igång med tillvalsartiklar eller ta reda på vad det är kan du läsa om det här. Våra kunder som valt att arbeta med funktionen har ökat snittnotan och därmed ökat sin omsättning.
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna vidare.Du kan även lägga till Statistik som en genväg på din startsida för att komma åt den med bara ett knapptryck, klicka här för att ta reda på hur.
För mer info om rapporter och statistik kan dukolla in vår användarguide genom att klicka häreller skanna QR koden nedan med kameran på din mobiltelefon för att öppna guiden i din telefon.


statistikyabieVar den här artikeln till hjälp?

What's Next
Changing your password will log you out immediately. Use the new password to log back in.
First name must have atleast 2 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Last name must have atleast 1 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Enter a valid email
Enter a valid password
Your profile has been successfully updated.