Lade
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Lade

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Lade

Med Yabie Express er du aldri mer enn et klikk unna å starte en betaling. Under handlekurven er opptil fire forhåndsvalgte betalingsmåter tilgjengelige, rask kasse (f.eks. kort, swish, gavekort og kontanter). For å starte en betaling er alt du trenger å gjøre å klikke på betalingsmåten du vil bruke for å motta betalinger.
Hvis du har mer enn fire betalingsmåter eller har en betalingsmåte som du ikke vil ha som perle, finner du disse under Alle betalingsalternativer

Når betalingen er fullført, vises et sammendrag av det fullførte kjøpet, og du kan velge om du vil skrive ut kvitteringen, sende den via e-post, sende den på SMS eller hoppe over kvitteringsutskriften. Ikke glem at du alltid må tilby kunden en kvittering.

Delt betalingsbeløp

Hvis kunden ønsker å betale med flere forskjellige betalingsmåter, trykker du på knappen "Flere betalingsmåter". Fra denne visningen kan du se alle tilgjengelige betalingsmåter og endre beløpet som skal betales med hver betalingsmåte.

For å starte en delt betaling, er alt du trenger å gjøre å angi beløpet som skal betales, og velg deretter betalingsmåten. Når denne betalingen er fullført, kommer du tilbake til samme visning og kan velge en ny betalingsmåte og en ny delsum til hele beløpet er betalt. Når alt er betalt, skrives det ut en kvittering.
NB! Er det en gruppe som skal dele en betaling, og de trenger hver sin kvitteringsbrukDelad betalning - artikel

Delt betaling - vare

Splittdeler benyttes når innkjøpet skal deles opp i flere ulike bilag eller betalingsmidler på varenivå. For eksempel når en fest har hatt bordservering og de må betale separat for det de har spist og drukket.
For hver betaling som utføres, produseres en kvittering.

Avbryt ventende betaling

For å avbryte en ventende betaling, trykk på X øverst til høyre og velg Avbryt betaling. Du kan deretter velge å gå tilbake til visningen med betalingsmåtene dine for å velge en ny eller starte betalingen på nytt.