Rabatter
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Rabatter

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Gi rabatt på hele handlekurven

For å gi kunden rabatt på hele handlekurven, er alt du trenger å gjøre å trykke på Rabatt-funksjonsknappen som du kan legge til i Startsida/Layout. Velg deretter om rabatten skal gis i prosent eller i SEK, skriv inn diskonteringsrenten og trykk Legg til rabatt.

Rabatten vil da bli distribuert til alle produktene i handlekurven.

De Cart Discount funksjonen kan også bli funnet når du klikker på som feature buttonligger i øvre høyre hjørne.

Artikkel Rabatt

For å gi rabatt på individuelle produkter, klikk på varen i handlekurven slik at du får esken med produktinformasjon. Trykk på Rabatt og velg om rabatten skal gis i prosent eller SEK, skriv inn diskonteringsrenten og trykk Legg til rabatt for å rabattere den valgte varen.

Fjern rabatt

Hvis du har gitt rabatt på hele handlekurven eller på en vare, gjør du bare de samme trinnene som når du skal gi rabatt, så får du muligheten Fjern rabatt

Faste rabattknapper

Legg til opptil 8 faste rabattknapper i kassen. De kan være både % eller kroner og sortere dem i den rekkefølgen du vil ha dem. Du kan også navngi disse, for eksempel. Gårsdagens smørbrød og rabattteksten vil også være synlig på kvitteringen nede ved rabatten til kunden.

• Trykk på (Min butikk)
  • Trykk på Rabattknapper
  • Trykk på + Opprett rabatt-knappen
  • Velg Prosent eller Beløp, og angi diskonteringsrenten
  • Trykk på Lagre rabatt

Hvis du vil endre eller fjerne en rabattknapp, trykker du på Penn