Retur och Felslag
  • 27 Jan 2023
  • Mörk
  • Pdf

Retur och Felslag

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Retur av hela köpet

För att göra en retur på ett köp behöver du först hitta den aktuella ordern genom att antingen skanna streckkoden på kvittot eller genom att söka upp din order i kvittohistoriken.

Skanna kvittot

1. Tryck på scan button
  2. Skanna streckkoden på kundens kvitto
  3. Tryck på Välj artiklar att returnera (OBS! Om kunden har lämnat dricks på köpet måste även denna markeras, det görs separat, se guide nedan)
  4. Tryck på Markera allt
  5. Tryck på Välj artiklar att returnera
  6. Välj det betalsätt som visas, betalsättet är samma som det köpet gjordes med.
  7. Väljer du att skriva ut kvittot på kvittoskrivaren får du två kvitton, ett till kund och ett till dig.

Sök upp kvitto i kvittohistoriken

1. Tryck på(Min butik)
  2. Tryck på Kvittohistorik (Retur & Kvittokopia)
  3. Sök fram rätt kvitto och tryck på den raden
  4. Tryck på Välj artiklar att returnera (OBS! Om kunden har lämnat dricks på köpet måste även denna markeras, det görs separat, se guide nedan)
  5. Tryck på Markera allt
  6. Tryck på Välj artiklar att returnera
  7. Välj det betalsätt som visas, betalsättet är samma som det köpet gjordes med.
  8. Väljer du att skriva ut kvittot på kvittoskrivaren får du två kvitton, ett till kund och ett till dig.

Retur av delar av köpet (Delkreditera)

För att göra en retur på ett köp behöver du först hitta den aktuella ordern genom att antingen skanna streckkoden på kvittot eller genom att söka upp din order i kvittohistoriken.

Skanna kvittot

1. Tryck på scan button
  2. Skanna streckkoden på kundens kvitto
  3. Tryck på Välj artiklar att returnera (OBS! Om kunden har lämnar dricks på köpet måste även denna markeras, det görs separat, se guide nedan)
  4. Markera de artiklar du vill returnera
  5. Tryck på Välj artiklar att returnera
  6. Välj det betalsätt som visas, betalsättet är samma som det köpet gjordes med.
  7. Väljer du att skriva ut kvittot på kvittoskrivaren får du två kvitton, ett till kund och ett till dig.

Söka upp kvitto i kvittohistoriken

1. Tryck på(Min butik)
  2. Tryck på Kvittohistorik (Retur & Kvittokopia)
  3. Sök fram rätt kvitto och tryck på den raden
  4. Tryck på Välj artiklar att returnera (OBS! Om kunden har lämnar dricks på köpet måste även denna markeras, det görs separat, se guide nedan)
  5. Markera de artiklar du vill returnera (Har du sålt flera av samma produkt och vill returnera 1 av de 3 artiklarna, markera artikeln, tryck då på i detta ex. 3 av 3 så kan du ändra antalet du vill returnera)
  6. Tryck på Välj artiklar att returnera
  7. Välj det betalsätt som visas, betalsättet är samma som det köpet gjordes med.
  8. Väljer du att skriva ut kvittot på kvittoskrivaren får du två kvitton, ett till kund och ett till dig.

Radera artiklar som är tillagda i varukorgen

Har du lagt till en artikel i varukorgen och det har blivit fel finns det lite olika sätt att ta bort de på.

Radera hela varukorgen

För att radera allt som ligger i varukorgen trycker du på trash bin buttonoch sedan bekräfta genom att trycka på Töm varukorg

Radera enstaka artiklar i varukorgen

För att radera en artikel i varukorgen kan du dra fingret (swipa) från höger till vänster (samma princip som när du raderar ett SMS)