Rabatter
  • 07 Sep 2023
  • Mörk
  • Pdf

Rabatter

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Ge rabatt på hela varukorgen

För att ge kunden rabatt på hela varukorgen behöver du bara trycka på funktionsknappen Rabatt som du kan lägga till på din Startsida/Layout. Välj sedan om rabatten ska ges i procent eller kronor, ange rabattsatsen och tryck på Lägg till rabatt.

Rabatten fördelas då på alla produkter i varukorgen.

Funktionen Varukorgsrabatt hittas även när man trycker på feature buttonsom finns i det övre högra hörnet.

Artikelrabatt

För att ge rabatt på enskilda produkter klickar du på artikeln i varukorgen så att du får upp rutan med produktinformation. Tryck på Rabatt och välj om rabatten ska ges i procent eller kronor, ange rabattsatsen och tryck på Lägg till rabatt så rabatteras den valda artikeln.

Ta bort rabatt

Om du gett rabatt på hela varukorgen eller på en artikel så är det bara att göra samma steg som när du ska ge en rabatt så kommer du få alternativet Ta bort rabatt

Fasta rabattknappar

Lägg till upp till 8st fasta rabattknappar i din kassa. De kan vara både % eller Kronor och sortera de i den ordning du vill ha dessa. Du kan även namnge dessa, tex. Gårdagens smörgås och den rabattexten kommer även synas på kvittot nere vid rabatten till kund.

• Tryck på(Min butik)
  • Tryck på Rabattknappar
  • Tryck på + Skapa rabattknapp
  • Välj Procent eller Belopp och ange rabattsatsen
  • Tryck på Spara rabatt

För att ändra eller ta bort en rabattknapp tryck på Pennan