Guide för hårdvarubyte
  • 29 Feb 2024
  • Mörk
  • Pdf

Guide för hårdvarubyte

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Guide för hårdvarubyte

Steg 1

Förbered gamla kassan samt ett USB-minne på minst 8GB. Innan ni stänger av och kopplar bort gamla kassan behöver vi ta en backup av denna.

Stoppa in USB-minnet i valfritt uttag.

Släpp sedan in av våra systemtekniker till kassan.

Steg 2

Ta ut och lägg undan USB-minnet, det kommer att behövas till den nya kassan. Stäng av och koppla bort den gamla kassan, samt all kringutrustning.

Koppla sedan in alla kablar för nya kassan samt kringutrustningen och starta sedan upp den nya kassan.

Steg 3

Sätt i USB-minnet i den nya kassan i ett valfritt uttag. Det finns oftast USB-ingång på sidan av skärmen, lite beroende på vilken model av kassa du har framför dig.

Ring upp systemteknikern och följ dennes instruktioner. Fyll i ert org.nr samt sigill.
(Står på baksidan 000XXXX)

När vår systemtekniker är klar är den nya kassan redo att användas.

Steg 4

Skicka gärna tillbaka den gamla kassan till oss. Du kan använda samma lådor som den nya hårdvaran kom i.

Kontakta supporten på 010 - 45 78 100, välj alternativ två så får ni fraktsedlar skickade via e-post. När ni packat klart kontaktar ni supporten igen så bokar vi en hämtning.

OBS: Gamla kontrollenheten skall ni enligt lag spara i 1 år.