Yabie Express 3.14
  • 02 Mar 2023
  • Mörk
  • Pdf

Yabie Express 3.14

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Nya funktioner:

• Nu kan du skapa, sälja och lösa in dina egna presentkort direkt i Yabie Express. Presentkorten skickas alltid digitalt och kan även skrivas ut.
  • Nu finns det stöd för drickshantering i Yabie Express, både för dig som har fristående kortterminaler och för dig som vill ta emot dricks via din integrerade Swedbank IPP350-terminal.
  • Ännu bättre statistik i appen! Nu utökar vi de inbyggda rapporterna med artikelrapporter, produktgruppsrapporter och intäktsrapporter. För dig som uppgraderat till iOS16 bjuder vi på extra snygga grafer.
  • Jobbar du med bordshantering? Nu utökar vi funktionen för att flytta mellan bord. Nu kan du flytta enskilda artiklar mellan två öppna bord, eller från ett öppet bord till ett nytt bord.
  • Vi har lagt till en ny valfri funktionsknapp för dig som jobbar med PLU-nummer
  • Vill du jobba med vikt-/prisstreckkoder från en fristående våg? Nu har Yabie Express stöd för streckkoder som följer standarden med prefix 20-25.

Förbättringar:

• Vi har gjort fler förbättringar av hur appen hanterar Star-skrivare
  • Buggar har fixats, kod har förbättrats