Installationsguide Yabie Express
  • 13 Mar 2024
  • Mörk
  • Pdf

Installationsguide Yabie Express

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Steg 1 (Packa upp iPad)

Ta upp iPaden ur förpackningen och starta den.

Steg 2 (Anslut iPad till WiFi)

1. Öppna inställningar, tryck på Wi-Fi.
  2. Tryck på ditt nätvärk i listan och ange lösenordet.

Omhttps://super.so/icon/dark/wifi.svgvisas överst på skärmen är iPad ansluten till ett Wi-Fi nätverk. (Du kan bekräfta det genom att öppna en webbsida i safari)

Steg 3 (Starta kvittoskrivaren)

Ta upp kvittoskrivaren och koppla in den till ett strömuttag.

Steg 4 (Anslut skrivaren till iPad)

Anslut medföljande USB/lightning kabeln till din kvittoskrivare i porten märkt iPad och den andra delen av kabeln till din iPad. iPad strömställs/laddas av kvittoskrivaren.

star

Steg 5 (Anslut kassalåda)

Anslut kassalådan till din kvittoskrivare i porten märkt Cash Drawer.

MCP30_SetDKCable

Steg 6 (Starta kvittoskrivaren)

Starta kvittoskrivaren genom att trycka på a

Steg 7 (Starta Yabie Express)

1. Starta Yabie Express på din iPad
  2. Logga in
  3. Skriv in din e-post och tryck på Logga in
  4. Ange ditt 6-siffriga lösenord och tryck på Bekräfta PIN-kod

Steg 8 (Appen startas)

Om din produktkatalog, Prislista och Butikskonfiguration harinnebär det att allt är uppdaterat på din enhet och du är redo att börja ta betalt.

Klicka på Ok, sätt igång för att logga in på din kassa och börja sälja.

Steg 9 (Anslut kortterminal)

Vi har bara guider för de terminaler vi själva säljer. Se våra guider för våra terminalmodeller här