Flytta Bord/artiklar
  • 16 Feb 2024
  • Mörk
  • Pdf

Flytta Bord/artiklar

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Flytta hela bordet eller enskilda artiklar

Du kan enkelt flytta Alla / utvalda artiklar till ett annat bord.

Flytta artiklar till bord med försäljning

Du kan slå ihop två bord eller flytta enskilda artiklar till ett bord som redan har försäljning. För att göra det måste du använda funktionen Flytta enskilda artiklar, se nedan Flytta artiklar

Flytta hela bordet

1. Tryck på Parkerat
  2. Tryck och håll in fingret på ett bord med försäljning på
  3. Tryck på Flytta
  4. Tryck på ett ledigt bord
  5. Bekräfta flytten genom att trycka OK

Flytta artiklar

1. Tryck på Parkerat
  2. Tryck och håll in fingret på ett bord med försäljning på
  3. Tryck på Välj enskilda artiklar att flytta (i övre högra hörnet)
  4. Välj de artiklar du vill flytta. Är det tex. 4 sålda Coca Cola men du vill bara flytta 2 tryck på 4 / 4 Artiklar och ange sedan de antal du vill flytta och Bekräta.
  5. När du valt alla artiklar som ska flyttas tryck på Flytta
  6. Tryck på det bordet du vill flytta artiklarna till