Björn Lunden
  • 10 Oct 2024
  • Mörk
  • Pdf

Björn Lunden

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Aktivera integration mot Yabie på Björn Lunden
Du behöver aktivera integrationen mot Yabie på http://app.bjornlunden.se/ tryck på Integrationer hitta Yabie i listan och tryck på Aktivera

Publik Nyckel
När integrationen är aktiverad behöver du ta fram och kopiera din Publika nyckel, den kommer behövas när integrationen ska läggas till i Yabie Backstage. Logga in på http://app.bjornlunden.se/ gå till Integrationer och klicka på Kugghjulet

Bokföringskonton
Se över dina bokföringskonton som du har uppsatta i denna guide

Lägg till Björn Lunden integration i Yabie Backstage

För att komma igång med integrationen behöver du bara följa dessa steg, det går även bra att kontakta Yabie's support så hjälper vi dig igång.

1. Logga in på Yabie Backstage
  2. Klicka på Integrationer
  3. Hitta Björn Lunden bland integrationerna och klicka på Aktivera integration
  4. Fyll i din email och tryck på Nästa
  5. Fyll i din Publika Nyckel som du hämtat påhttp://app.bjornlunden.se/ (se guide ovan)
  6. Ange den verifikationsserie som du har uppsatt Björn Lunden och välj  butik (om du har flera butiker får du lägga till verifikationsserie och butik för vardera)
  7. Tryck på Spara

Synkningshistorik (Felmeddelanden)

Om någon inte skulle fungera så kan man kolla i synkningshistoriken vad som gick fel.

1. Logga in på Yabie Backstage
  2. Tryck på Integrationer
  3. Välj den integration du vill kolla på, tryck på Visa detaljer
  4. Tryck på Synkningshistorik