Veiledning for utskifting av maskinvare
  • 19 Apr 2024
  • Mørk
  • Pdf

Veiledning for utskifting av maskinvare

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Trinn 1

Forbered det gamle kassaapparatet og en USB-pinne på minst 8 GB. Før du skrur av og kobler fra det gamle kassaapparatet, må vi ta en sikkerhetskopi av dette.

Sett USB-flashstasjonen inn i en hvilken som helst kontakt.

Da kan du stikke innom systemteknikerne våre til kassen.

Trinn 2

Ta ut og legg bort USB-pinnen, det vil være nødvendig for det nye kassaapparatet. Slå av og koble fra det gamle kassaapparatet, samt alle eksterne enheter.

Deretter kobler du til alle kablene for det nye kassaapparatet og eksterne enheter, og deretter konfigurererdu det nye kassaapparatet.

Trinn 3

Sett USB-flashstasjonen inn i det nye kassaapparatet i en valgfri kontakt. Det er vanligvis en USB-inngang på siden av skjermen, avhengig av hvilken kassamodell du har foran deg.

Ring systemteknikeren og følg instruksjonene . Fyll ut org.nr og forsegling.
(Skrevet på baksiden 000XXXX)

Når vår systemtekniker er klar, er det nye kassaapparatet klart til bruk.

Trinn 4

Send gjerne det gamle kassaapparatet tilbake til oss.  Du kan bruke de samme boksene som den nye maskinvaren kom i.

Kontakt support på 010 - 45 78 100, velg alternativ to og du vil motta fraktetiketter via e-post. Når du er ferdig med å pakke, kontakt supporten igjen, så bestiller vi henting.

MERK: Ved lov må du lagre den gamle kontrollenheten i 1 år.