Valgfrie grupper
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Valgfrie grupper

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Nå kan du opprette og redigere alternativgruppene dine i kassen og deretter koble disse til deler.

Så, hva er en alternativgruppe?
Den enkleste måten å beskrive det på er at det er en gruppe med ett eller flere valg du kan ta når en vare selges. Det enkleste og kanskje vanligste eksempelet er når du spiser på restaurant og bestiller et stykke kjøtt til hovedretten. Deretter spør serviset deg hvordan det skal tilberedes (sjelden, middels eller gjennomstekt) at informasjonen må gå sammen med kjøkkenbongen, slik at kokken vet hvordan kjøttet skal tilberedes. Så når servitøren pakker inn hovedretten i kassen, får hun en boks der hun må ta valget om graden av ferdighet på kjøttstykket for deretter å kunne fullføre bestillingen.

Opprette en alternativgruppe

1. Trykk på (Min butikk)
  2. Trykk på Produktkatalog
  3. Trykk på Administrer alternativer
  4.  Trykk på + Opprett ny alternativgruppe

I Yabie har vi prøvd å gjøre dette så enkelt som mulig, men likevel lagt til mange forskjellige variasjoner av innstillinger for å kunne tilpasse dette for så mange som mulig. Nå som du er i ferd med å opprette din første alternativgruppe, er det en rekke innstillinger du kan gjøre
  • Navn: Navnet på opsjonsgruppen, f.eks. Stekt grad Kjøtt Hovedrett
  • Krever et valg: Aktiver dette og popup-boksen vil bli utløst på varen med alternativet på automatisk, og du må gjøre et valg for å kunne legge til varen i handlekurven.
  • Maks antall valg: Eksempel 1: Skal du kunne ta ett valg eller flere. For eksempel. For å lage kjøtt setter du en 1 (da skal du bare kunne gjøre ett valg)
    Eksempel 2: Hvis gruppen ble kalt f.eks. Ekstra tilbehør og være koblet til en pizza, så kanskje du bør kunne gjøre et ubegrenset antall valg.
    Eksempel 3: Bygg din egen pizza, velg 5 sideretter.
  • Valgfritt navn: Navnet på alternativet, f.eks. Sjelden, Middels, Godt gjort
  • Pris: Legg til en pris på alternativet. Det kan være både positivt eller negativt.
    Eksempel 1: Du selger espresso, prisen på varen er 37 kroner for en enkelt, men hvis kunden vil ha en dobbel, koster det 10 kroner mer. Opprett to tilleggselementer i gruppen, en som heter Singel, og prisen er satt til 0 SEK og den andre til Dobbel og sett prisen til 10 SEK. Prisen på den valgfrie varen legges til varens pris på salgstidspunktet.
  • Forhåndsvalgte: Hvis du vil øke hastigheten på flyten i kassen, kan du velge et valgfritt element som standard.Hvis du setter en vare som forhåndsvalgt, vil alternativet (e) bli merket når du får boksen med alternativer når den selges i kassen.
    For eksempel: Kjøkkenet trenger å vite hvilken saus kjøttstykket skal tilberedes med. 9 av 10 velger alltid Béarnaisesaus.   Du setter det som standard for å gjøre det enklere / raskere håndtering under salg.

Knytte alternativgruppe til en del

1. Finn produktet i kassen
  2. Trykk og hold på produktet du vil endre prisen på
  3. Trykk deretter på change button
  4. Trykk Velg alternativgrupper
  5. Velg alternativgruppen(e) du vil koble til delen
  6. Trykk på Ferdig
  7.  Trykk på Lagre.