Kundedisplay
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Kundedisplay

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Kom i gang

Koble kundeskjermen til Wi-Fi.

1. Åpne innstillinger
  2. Trykk på Tilkobling
  3. Trykk på Wi-Fi
  4. Velg Wi-Fi-nettverket ditt fra listen Tilgjengelige nettverk
  5. Skriv inn Wi-Fi-passordet ditt, og trykk på Ferdig eller Koble til
  6. Trykk på ( home_button_androidHjem-knappen) for å gå tilbake

Yabie Screen-appen er installert på nettbrettet som kommer fra oss. Start den ved å trykke på Yabie Screen-ikonet. IP-adressen til kundedisplayet vises på skjermen. Dette brukes da når du kobler kundedisplayet til kassaapparatet.
Så snart en kundeskjerm ikke er i kontakt med et kasseapparat, viser den sin IP-adresse.

kunddisplay visar ip adress

Koble kundevisning til salgssted

Kassaapparatet og kundedisplayet må være koblet til samme nettverk for å kommunisere. Slik kobler du kundevisningen til salgsstedet for følgende:

1. Trykk på (my storeMin butikk)
  2. Trykk på Kundeskjerm
  3. Trykk på IP-adresse: og fyll deretter ut IP-adressen som ble vist på kundedisplayet
  4. Trykk på OK
  5. Aktiver Automatisk tilkobling til kundeskjerm hvis du vil at kundedisplayet skal kobles til automatisk
  6.  Trykk på Koble til kundeskjermen

Endre logo på kundedisplayet

På kundedisplayet kan du laste opp firmalogoen din eller et annet bilde som vises til høyre. Det er i stående format, 2: 1-forhold (800x400 piksler). Dette bildet endres fra Backstage.

1. Logg inn på Backstage
  2. Trykk på Butikker
  3. Trykk på butikken din Visa detaljer der du vil endre logoen
  4. Trykk på KUNDESKJERM
  5. Last opp logo og rediger den slik at den ser bra ut
  6. Trykk på LAGRE