Kassestyring
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Kassestyring

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Kasserer Ledelse

Det er noen forskjellige måter å jobbe med kasserere i Yabie Express. Hvis du har flere forskjellige kassaapparater, kan du velge forskjellige måter for hvordan kassereren skal fungere på hver enhet. Det er forskjellige måter på hvordan kassereren skal fungere, og det er tre forskjellige måter å logge på.

Kasserer Alternativer:

Slik gjør du det valgfritt å legge til en kasserer i et salg:

Dette alternativet fungerer akkurat som Yabie Express har gjort til i dag: Du kan velge å legge til en kasserer til det pågående salget. Ingen kasserer blir automatisk lagt til neste salg. Akkurat som i dag kan du fortsette å selge på brukeren du logget på kassen med.

Legg alltid til nåværende kasserer i salget:

Du må logge inn med en kasserer for å kunne selge. Kassaapparatet er "låst" i Velg kasse-modus til en kasserer er valgt. Etter at du har valgt en kasserer, vil kassereren forbli pålogget til du trykker på Logg ut kassen. Du kan sette den knappen som en funksjonsknapp på hjemmesiden din. Du kan også alltid logge ut kassereren fra menyen øverst til høyre i handlekurven.

Krev at du velger en kasserer for hvert salg som gjøres:

Du må logge inn med en kasserer for å kunne selge. Kassaapparatet er "låst" i Velg kasse-modus til en kasserer er valgt. Etter at du har gjort et salg, returnert, parkert en bestilling eller skrevet ut et gjestenotat, blir du automatisk logget ut og må velge en kasserer igjen for neste salg. Du kan også logge ut ved å trykke på Logg ut kasserer hvis du har logget inn med feil kasserer eller gjør noe som ikke utløser en automatisk utlogging. Innloggingsmetoder for kassererkrav

Innloggingsmetode

Navn:

I kasseinnstillingene for å logge inn etter navn, vil du se en liste over mulige kasserere. Velg kassererne som skal kunne velges direkte fra kassererens innlogging. MERK: Det første alternativet på kassererens innlogging kalles Logg inn kasserer og er alltid synlig. Hvis du trykker på den, kan du logge inn med en PIN-kode, selv for kasserere som ikke er valgt for direkte innlogging. Dette er for eksempel nyttig for en eier som sjelden jobber i butikken/restauranten, men likevel ønsker å kunne logge inn. Det er også viktig om du bare har visse brukere som har returrett der andre kasserere ikke skal kunne logge inn med disse rettighetene.

Navn og PIN-kode:

Denne innstillingen fungerer på samme måte som Navn, men krever også en 4-sifret PIN-kode for kassereren.

PIN-kode:

Hvis du velger dette alternativet, vil kassereren bare be om en PIN-kode for å logge inn. Så snart du logger ut, vises boksen for å angi en ny PIN-kode.

Aktiver kassereradministrasjon

Gjør følgende for å aktivere kassereradministrasjon i Yabie Express:

1. Trykk på (Min butikk)
  2. Tap Bag Hearing Management
  3. Trykk på av / på-knappen
  4. Nå får du angi hvordan du vil jobbe med kassereren. NB! Husk at du må sette opp dette i alle kasser hvis du har flere