Installer kortterminal
  • 19 Apr 2024
  • Mørk
  • Pdf

Installer kortterminal

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Veiledning om hvordan du feilsøker Westpay C10

Denne veiledningen gjelder for deg hvis du får følgende feilmelding i kassen.

Trinn 1

Start med å trykke 1 4 7 3 6 9 på tastaturet i kortterminalen. Dette tar deg til Systemfunksjoner-menyenLegg merke til IP-adressen i kortterminalen. Trykk deretter på Avbryt-tasten på kortterminalen.

Ingen IP-adresse?
Hvis det ikke står en IP-adresse, har ikke kortterminalen en nettverkstilkobling. Start med å starte kortterminalen på nytt ved enten å trykke på Start på nytt i menyen eller holde den grå tasten på kortterminalen inne i omtrent tolv sekunder. Hvis den fortsatt ikke får en IP-adresse, må du feilsøke nettverket.

Trinn 2

Logg inn på fondet ditt som administrator. Gå deretter til fanen Eksterne tilkoblinger  , og trykk deretter på Innstillinger under kategorien Kortbetaling.

Trinn 3

Forsikre deg om at terminaladressen samsvarer med IP-adressen du noterte fra kortterminalen. Hvis ikke, skriv inn samme IP-adresse under Terminaladresse. Trykk deretter OK. Du kan nå bytte brukere til kasserer og bruke kassereren som vanlig.