Fiken
  • 10 Oct 2024
  • Mørk
  • Pdf

Fiken

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Kom i gang med Fiken
Ingen spesielle innstillinger er nødvendig for å komme i gang med Fiken-integrasjonen i Yabie. Bare logg inn og sjekk at alle regnskapskontoer stemmer.

Regnskapskontoer
Se över dina bokföringskonton som du har uppsatta i denna guide

Legg til Fiken-integrasjon i Yabie Backstage

For å komme i gang med integrasjonen trenger du bare å følge disse stegene, det går også fint å kontakte Yabies support så hjelper vi deg i gang.

1. Logg inn på Yabie Backstage
  2. Klikk på Integrationer
  3. Finn Fikenblant integrasjonene og klikk på Aktivera integration
  4. Fyll inn din e-post og trykk på Nästa
  5. Trykk påHämta behörighetskod og logg deretter inn på Fiken
  6.  Velg riktig selskap (Du kan ha flere selskaper på din Fiken-konto)
  7. Yabie vil automatisk opprette kunder i Fiken. Ingenting å gjøre her, det er bare til informasjon.
  8. Legg til dine betalingsmetoder (unntatt kontant)
  9. Klikk på Spara

Synkroniseringshistorikk (Feilmeldinger)

Hvis noe ikke fungerer, kan man sjekke i synkroniseringshistorikken hva som gikk galt.

1. Logg inn på Yabie Backstage
  2. Trykk på Integrationer
  3. Velg den integrasjonen du vil se på, og trykk på Visa detaljer
  4. Trykk på Synkningshistorik