Retur och Felslag
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Retur och Felslag

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Retur av hele kjøpet

For å gjøre en retur på et kjøp, må du først finne den aktuelle bestillingen ved enten å skanne strekkoden på kvitteringen eller ved å slå opp bestillingen din i kvitteringshistorikken.

Skann kvitteringen

1.  TappeSkanna android
  2. Skann strekkoden på kundens kvittering (digitale kvitteringer kan også skannes)
  3. Trykk på Velg varer som skal returneres (NB! Dersom kunden har lagt igjen tips om kjøpet må dette også merkes, dette gjøres separat, se veiledning under)
  4. Trykk på Velg alle
  5. Trykk på Velg elementer som skal returneres
  6. Velg betalingsmåten som vises, betalingsmåten er den samme som den kjøpet ble gjort med.
  7. Hvis du velger å skrive ut kvitteringen på kvitteringsskriveren, vil du motta to kvitteringer, en til kunden og en til deg.

Søke etter kvitteringer i kvitteringshistorikken

1. Trykk på (minbutikandroidMin butikk)
  2. Trykk på Kvitteringshistorikk (retur og kopi av kvittering)
  3. Finn riktig kvittering og klikk på den linjen
  4. Trykk på Velg varer som skal returneres (NB! Dersom kunden har lagt igjen tips om kjøpet må dette også merkes, dette gjøres separat, se veiledning under)
  5. Trykk på Velg alle
  6. Trykk på Velg elementer som skal returneres
  7. Velg betalingsmåten som vises, betalingsmåten er den samme som den kjøpet ble gjort med.
  8. Hvis du velger å skrive ut kvitteringen på kvitteringsskriveren, vil du motta to kvitteringer, en til kunden og en til deg.

Retur av deler av kjøpet (delvis kreditt)

For å gjøre en retur på et kjøp, må du først finne den aktuelle bestillingen ved enten å skanne strekkoden på kvitteringen eller ved å slå opp bestillingen din i kvitteringshistorikken.

Skann kvitteringen

1.  TappeSkanna android
  2. Skann strekkoden på kundens kvittering
  3. Trykk på Velg varer som skal returneres (NB! Dersom kunden har lagt igjen tips om kjøpet må dette også merkes, dette gjøres separat, se veiledning under)
  4. Velg varene du vil returnere
  5. Trykk på Velg elementer som skal returneres
  6. Velg betalingsmåten som vises, betalingsmåten er den samme som den kjøpet ble gjort med.
  7. Hvis du velger å skrive ut kvitteringen på kvitteringsskriveren, vil du motta to kvitteringer, en til kunden og en til deg.

Slå opp kvitteringer i kvitteringshistorikken

1. Trykk på (minbutikandroidMin butikk)
  2. Trykk på Kvitteringshistorikk (retur og kopi av kvittering)
  3. Finn riktig kvittering og klikk på den linjen
  4. Trykk på Velg varer som skal returneres (NB! Dersom kunden har lagt igjen tips om kjøpet må dette også merkes, dette gjøres separat, se veiledning under)
  5. Velg varene du vil returnere (Hvis du har solgt flere av det samme produktet og vil returnere 1 av de 3 varene, velger du varen, og trykker deretter på denne ex. 3 av 3 og du kan endre nummeret du vil returnere)
  6. Trykk på Velg elementer som skal returneres
  7. Velg betalingsmåten som vises, betalingsmåten er den samme som den kjøpet ble gjort med.
  8. Hvis du velger å skrive ut kvitteringen på kvitteringsskriveren, vil du motta to kvitteringer, en til kunden og en til deg.

Slette varer som er lagt til i handlekurven

Hvis du har lagt til en vare i handlekurven og den har blitt feil, er det noen forskjellige måter å fjerne den på.

Slett hele handlekurven

Hvis du vil slette alt i handlekurven, Screenshot_20230907-104701_Expresstrykker du på og bekreft ved å trykke SLETT

Slett enkeltvarer i handlekurven

For å slette et element i handlekurven, kan du sveipe fra høyre til venstre (samme prinsipp som når du sletter en SMS)
Du kan også trykke på historien og deretter trykke Screenshot_20230907-104701_Expressfor å slette en historie.