Produktkatalogen
  • 21 Nov 2023
  • Mørk
  • Pdf

Produktkatalogen

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Startside/katalog

Når du har logget på butikken din, lander du direkte på hjemmesiden (hvis det er opprettet), ellers direkte i produktkatalogen din. Du kan filtrere produktene basert på kategoriene du har angitt for å hjelpe deg med å finne riktig produkt raskere. For å legge til et produkt i handlekurven, er alt du trenger å gjøre å klikke på det.

Screenshot_20230906-213433_ExpressScreenshot_20230906-214803_Express

** Klikk her for å lese om redigere layout og hjemmeside **

Søke etter produkter

Du kan også finne produktene dine ved å klikke på som liggersökandroidøverst til høyre på skjermen. Du kan søke etter produktnavn, artikkelnummer eller fritekst i produktbeskrivelsen,og søkelisten oppdateres automatisk mens du skriver.
For å legge til et produkt i handlekurven, er alt du trenger å gjøre å klikke på det i søkelisten.

Screenshot_20230906-215537_Express

Produktinformasjon

Hvis du vil se mer informasjon om et produkt, trykker og holder du bare på produktet for å vise produktvisningen. Fra produktvisningen kan du se/gjøre dette

• Spis her / Ta med
  • Tilpass varen med valgfrie varer (hvis den er lagt til i produktet)
  • Les om produktet hvis du har lagt til en beskrivelse
  • Se bilde av produktet
  • Legg til et notat om det hvis du legger det til i handlekurven. Del pizzaen i to og legg den på to tallerkener
  • Endre antall varer som skal legges til i handlekurven
  • Legg til en rabatt på produktet
  • Legge produktet i handlekurven

Skann produkt

Du kan også legge til en vare i handlekurven ved å skanne strekkoden med telefonens kamera. TrykkSkanna android, og skann deretter strekkoden. Varen vil bli lagt til i handlekurven din.

Vis/skjul Skann-knappen

Du har muligheten til å skjule Skann-knappen ved å gå til Min butikk -> Innstillinger -> Vis skanner

Oppdater/synkroniser produktkatalogen på nytt

Når produktlisten oppdateres sentralt, for eksempel hvis et nytt produkt legges til eller hvis priser og vareinformasjon endres, oppdateres alt automatisk, uten at du trenger å gjøre noe. Kassen oppdaterer produktkatalogen annenhver time.

Hvis du har gjort en endring i en eksisterende vare og vil at den skal gjelde umiddelbart, må du synkronisere produktkatalogen på nytt i kassen. For å gjøre dette, ved å:

1. Trykk på (minbutikandroidMin butikk)
  2. Trykk på Produktkatalog
  3. Trykk på Synkroniser produktkatalog

Hvis du har lagt til en ny vare, produktgruppe osv., må du oppdatere hele produktkatalogen. For å gjøre dette, ved å:

1. Trykk på (minbutikandroidMin butikk)
  2. Trykk på Produktkatalog
  3. Trykk på Last ned oppdatert produktkatalog
  4. Trykk på Last ned for å bekrefte. Dette kan ta et minutt eller så, avhengig av hvor mange varer du har i produktkatalogen.